Nadstrešnice

Nadstrešnice iznad ulaznih vrata

Čelična konstrukcija nadstrešnice izrađena je od kvadratnih cevi i pokrivena je leksanom. Ovakvim rešenjem Vaša ulazna vrata bivaju natkrivena, lagana konstrukcija ne opterećuje zid, a postavljanje je izuzetno lako i brzo.

Nadstrešnice za automobile

Nadstrešnice za automobile različitih modela i dimenzija. Prilagođene Vašem prostoru.
Odlično se uklapaju uz poslovne objekte, markete, velike parkinge, privatne kuće.
Najčešće se za pokrivanje nadstrešnice koristi leksan ili poliuretanski sendvič panel.

kabina za pusace obložena alubondom

Nadstrešnice za pušače

   Zakon o pušenju  je donet i potrebno je obezbediti  kabine za pušače i adekvatno rešiti problem higijene oko ulaza u objekte . Mesto za pušače trebalo bi da ima nadstrešnicu zatvorenu sa tri strane, kantu za otpatke sa pepeljarom i ukoliko prostor to dozvoljava i setove sedišta. Poslodavci mogu svojim radnicima pušačima obezbediti kvalitetno rešenje.

nadstresnica za bicikla_

Nadstrešnice za bicikle

Nadstrešnice za bicikla u svojoj formi mogu biti, kao i bilo koje druge nadstrešnice, u raznim oblicima. Ispod njih se moraju nalaziti stalci za bicikla. Krov može biti transparentan, lučni od leksana. Zidovi mogu biti obloženi sigurnosnim pampleks staklom. Konstrukcija može biti cinkovana što produžuje vek trajanja.

nadstresnice-autobuske-stanice-stajalista

Autobuska stajališta

Autobuska stajališta različitog dizajna.
Uz stajalište bi trebalo postaviti standardno klupu i kantu za otpatke. Krov se radi od leksana ili TR lima sa odgovarajućom opšivkom. Takođe,  pokrivač može biti krovni termoizolacioni panel.

nadstrešnica u okviru porodične kuće

Pergole i nadstrešnice po zahtevu kupca

Nadstrešnice po specijalnom zahtevu kupca.  Čelična konstrukcija nadstrešnice izrađena je od kvadratnih cevi i pokrivena je leksanom. Ovakvim rešenjem prostor biva natkriven, lagana konstrukcija ne opterećuje zid, a postavljanje je izuzetno lako i brzo. Može se postaviti roštilj, kuhinjski delovi ili ono je  što Vama potrebno.

Arhitektonski gledano čelik nema granica:

  1. Sa kvalitetnom zaštitom čelične nadstrešnice su najtrajnije

  2. Velika krutost čelika, omogućava fine, tanke i prozračne strukture, vitke i posebno lepe za oko

  3. Čelik je, za razliku od drveta, otporan na sve vrste insekata

Nadstešnica za automobil se može koristiti i za privremeno odlaganje robe i stvari, ispod nje možete napraviti privremen letnjikovac. Primena je različita i zavisi od Vaših potreba, ali ko god da ima dvorište sigurno ima potrebu za nekom manjom ili većom nadstrešnicom.

Ono što je bitno da naglasimo: MI IMAMO SENDVIČ PANELE NA LAGERU i ne moramo da Vas ubeđujemo da je za Vas najbolji trapezni lim ili leksan, naprotiv, možda je u Vašem slučaju jedino sendvič panel logično rešenje. Pozovite 021 2100 103, 021 2100 104 ili 064 85 20 434 i poverite nam izradu nadstrešnice ispod koje ćete dugi niz godina pijuckati kafu ili čuvati Vaš automobil.

nadstrešnica po specijalnom zahtevu kupca

Kvalitetne i lepo dizajnirane nadstrešnice čuvaju Vas ili Vašeg omiljenog četvorotočkaša od preteranog sunca, kiše i snega. Nadstrešnice su potrebne svuda: iznad ulaznih vrata, kao nadstrešnice za automobile, kao autobuske stanice, kao nadstrešnice za bicikla…

nadstresnica
Bukovac 2

Generalno gledano, nadstrešnice čija je osnovna uloga da zaštite ljude i njihova dobra od atmosferskih uticaja razlikuju se upravo po tome koje uticaje i u kojoj meri sprečavaju.

Ukoliko nam je prioritet samo zaštita od manje kiše i prljanja, recimo automobila, pokrivač nadstrešnice može biti leksan ili cerada. Ako želimo pravu „debelu“ hladovinu, onda je poliuretanski sendvič panel prava stvar. Sa 50mm poliuretanskog panela, dobro postavljena nadstrešnica u odnosu na sunce davaće efekat hladovine kao stari orah.