ljuljaska-za-decu-sa-lancima

Tip 1: Ljuljaška za decu sa dva mesta
Poznat vid konstrukcije i dimenzije cevi od kojih je izrađena vizuelno pružaju osećaj sigurnosti. Čvrsta, stabilna sa ojačanim kukama za kačenje, čine je provereno izdržljivom i trajnom. Kombinacija sedišta je po Vašem izboru – ravna i elastična sedišta namenjena deci starijoj od 3 godine, kao i sedišta za mlađu decu, ograđena sa četiri strane. Kačenje na konstrukciju pocinkovanim ili pocinkovanim i gumiranim lancima.
Kataloška oznaka: LJ01

ljuljaska tip 02 orlovo gnezdo

Tip 2: Ljuljaška za decu – „Orlovo gnezdo“

Klasičan konstruktivni set za ljuljanje sa omiljenim sedištem. Precizna izrada i proračun koji joj prethodi, posebno su uočljivi na detaljima kačenja ovog jakog sedišta namenjenog za nosivost do 100kg. Sedište je bezbedno za upotrebu i  deci sa posebnim potrebama. Čvrstoća konstrukcije detetu daje osećaj bezbednosti. „Orlovo gnezdo“ je načinjeno od armiranog kanapa, tako da je mogućnost pucanja materijala ili njegovog presecanja svedena na minimum. 
Kataloška oznaka: LJ02

ljuljaška gnezdo

Tip 3: Ljuljaška za decu – „Orlovo gnezdo“

Konstruktivni set specifičnog dizajna sa veselo zatalasanom gornjom gredom. Sedište „orlovo gnezdo“ omogućuje istovremeno ljuljanje više dece. Njihova međusobna interakcija ga čine omiljenim sedištem danas. Sedište je bezbedno  i deci sa posebnim potrebama. Precizna izrada i proračun koji joj prethodi posebno su uočljivi na detaljima kačenja. Orlovo gnezdo je načinjeno od armiranog kanapa.
Kataloška oznaka: LJ03

3

Tip 4: Ljuljaška sa dva mesta
Konstruktivni set specifičnog dizajna sa veselo zatalasanom gornjom gredom. Čvrsta i stabilna sa tri jaka stuba od debelozidih okruglih cevi čine je izdržljivom i trajnom. Posebna pažnja je usmerena na kačenje lanaca koji nose sedišta. Sedišta se mogu kombinovati – ravna i elastična sedišta za decu stariju od 3 godine ili  za mlađu decu, ograđena sa četiri strane. Kačenje na konstrukciju može biti izvedeno pocinkovanim ili pocinkovanim i gumiranim lancima.
Kataloška oznaka: LJ04

Ljuljaska-tip-51-360x288

Tip 5: Ljuljajmo se zajedno!

Ljuljaška koja obezbeđuje da deca uživaju u osmesima druge dece, da zajedno vrište dok se ljuljaju i jedni drugima stvaraju srećnu atmosferu. Ljuljaška je u smislu upotrebe klasična ali je posebno naglašen socijalni momenat.
Broj mesta: 5 (kombinacija sedišta po izboru)

Kataloška oznaka: LJ05

ljuljaska za bebe

Tip 6: Ljuljaška sa tri mesta

Konstruktivni set specifičnog dizajna sa veselo zatalasanom gornjom gredom. Tri jaka stuba od debelozidih okruglih cevi povećavaju krutost celog sistema i detetu daju osećaj bezbednosti. Sedište za bebe je fizički odvojeno od sedišta za stariju decu radi bezbednijeg korišćenja. Kačenje na konstrukciju može biti izvedeno pocinkovanim ili pocinkovanim i gumiranim lancima.
Kataloška oznaka: LJ06

ljuljaška

Tip 7: Ljuljaška sa dva mesta i “orlovim gnezdom”

Čak petoro dece istovremeno mogu da se ljuljaju, a da u isto vreme ova konstrukcija zauzima minimalan prostor na dečijem igralištu. Međusobna interakcija je još jedna vrednost ljuljaške tip 7 koju bismo istakli. “Orlovo gnezdo” je fizički odvojeno radi bezbednijeg korišćenja. Kombinacija preostala dva sedišta je po Vašem izboru. Zbog malog broja nosača potrebno je savesno održavanje i kontrola mesta pričvršćivanja za beton.

Kataloška oznaka: LJ07

ljuljaska za decu sa posebnim potrebama

Tip 8: Ljuljaška za decu posebnim potrebama

Ljuljaška za decu u invalidskim kolicima. Konstrukcija je napravljena od čeličnih cevi i limova. Dimenzije 3,1×2,1×2,6.  Konstrukcija je zaštićena epoksodno-poliuretanskim sistemom bojena u RAL po izboru kupca.

Kataloška oznaka: LJ08

Zahtev za ponudu
You Tube

Galerija slika

Prilikom obrade metalnih delova na ljuljaškama koristimo epoksidno-poliuretanski sistem zaštite metala.

Proizvodi iz asortimana dečijih igrališta najčešće se zaštićuju epoksidom i  poliuretanom, a po zahtevu moguće je raditi plastifikaciju i cinkovanje.

Boju ljuljaške možete odabrati iz naše RAL karte.

Koristimo boje napravljene na bazi vodene disperzije akrilatnog veziva koje su bez neprijatnog mirisa, ne škode zdravlju i primerene su za dekorativnu zaštitu dečijih igrališta.

Boje koje koristimo pružaju odličnu zaštitu od Sunca i sadrže izuzetno nizak sadržaj organskih lako isparljivih supstanci (VOC).

 

Potrebno je preduzeti neophodne mere kako bi igrališta bila bezbedna, ljuljaške stabilne, lanci čvrsti, sedišta dobro učvršćena, redovni pregledi oštećenja.
Najčešći su padovi sa ljuljaški, ali to ne znači da su ljuljaške najopasnije nego da se najčešće nalaze na igalištima, da su omiljene i popularne  i da se često koriste na neadekvatan način–deca prilikom ljuljanja stoje na njima.

Po zahtevu, vršimo transport i montažu na teritoriji naše zemlje.
Napomena: Potrebno je obezbediti betonske stope na koje će se ljuljaška pričvrstiti.