Tobogani i penjalice

Tobogan sa kućicom

Tobogane deca obožavaju. Uživaju dok se penju, a još više dok se spuštaju. I tako nebrojeno puta. Kućica za igru, tobogan,  lavirint, ksilofon, sve na jednom mestu. Kućica sa ogradom, krov od leksana, tobogan od čvrste plastike.Na ksilofonu je  svaka dirka  proračunata tako da daje odgovarajući ton. Udaraljke napravljene od PP (polipropilen) plastike. Set od 12 dirki čini jednu oktavu sa povisilicama. Proizvod usaglašen sa standardima SRPS EN 1176-1, SRPS EN 1176-3. Boje koje se mogu birati u skladu sa zahtevom kupca, elementi u okviru kućice za zabavljanje se mogu kombinovati. Idealno za druženje, za vežbanje spretnosti, za razvijanje kreativnosti i muzikalnosti, a vreme provedeno u igri je nezamenljivo i neprocenjivo, zar ne?

Kataloška oznaka TK02

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacijeYou Tube video
dečija košnica

Tobogan – Dečija košnica
Šta je dečija košnica? Uuu, kakav tobogan! Hej, pa tu je iks oks. A pored je lavirint ! Pomoći ću pčelici da nađe put do cveta.   Da li da se zakačim za gornje prečke i kao majmunče stignem do velikog tobogana? Ili da otvorim vrata i provirim dole? Dole su drugari , crtaju kredom po tabli, a ja ću ipak da pravim čarobni napitak na stoliću. Dečiji posao je igra, a košnica pruža puno ideja. Takođe, omogućava istovremeno cirkulisanje više od petoro dece.

Materijali: čelične cevi i limovi, Rehau deking, krovni panel (sa mogućnošću skidanja), vodootporni šper, specijalna folija za crtanje kredom, plastika.Dodaci: iks oks,  lavirint (vrata koja imaju opciju zaključavanja, ako su korisnici mala deca)  klupa i pult za igru, tabla za crtanje,  tobogan, pomerljivi krovni panel
Kataloška oznaka: DK01
KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacijeYou Tube video

Multifunkcionalni kompleks

 

Multifunkcionalna penjalica sa toboganom. Sastoji se iz 5 platformi različitih visina (0,8m 1,0m i 1,2m) i 3 interaktivne ograde (igra svetla, lavirint i ksilofon). Sadrži u svom sklopu jedan tobogan, jedan tunel i jednu kosu ravan za penjanje.  Namenjen je za manju decu, uzrasta od 2 do 5 godina. Proizvod usaglašen sa standardima SRPS EN1176-1, SRPS EN 1176-3.
Izgleda odlično, zar ne? ?

Kataloška oznaka MK01

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacijeYou Tube video
tobogan

Tobogan sa merdevinama i kulom

Kula kombinovana sa toboganom i penjalicom je takođe veoma atraktivna. Konstrukcija i izrada elemenata  napravljena tako da se izbegnu bilo kakva provlačenja na kuli , ali kod ovog tipa potrebna je povećana pažnja roditelja ako je koriste mala deca do 5 godina zbog toga što kad silaze sa tobogana skreću  u zonu penjalice. Tobogan ima dodatno ojačanje pa ga mogu koristiti i deca teža od 50 kg.

Kataloška oznaka TK01

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacijeYou Tube video
penjalica za decu Urbana oprema

Penjalica poligon tip 03

Penjalica na kojoj se mališani mogu provlačiti, penjati, skrivati. Četiri strane ove penjalice su napravljene od čeličnih cevi savijenih i povezanih na različite načine, a peta strana je napravljena od drveta otvorima za pridržavanje. Ankerisanje se vrši u šest betonskih stopa, a penjalice su međusobno povezane i pričvšćene.Kombinacijom veselih boja stvara se kutak u kom će deca na relativno malim prostoru moći uživati penjući se i provlačeći se kroz mnogobrojne otvore i vežbati svoju brzinu i okretnost.

Kataloška oznaka PP03

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacije

Penjalica poligon tip 04

Penjalica sa kosim stranama.  Ankerisanje se vrši u šest betonskih stopa, a segmenti penjalice su međusobno povezani i pričvšćeni. Jedan deo na penjalici je od armiranog kanapa, a ostali delovi su od čelika. Na jednom delu penjalice deca mogu proveriti svoju sposobnost penjanja, a na drugom delu jačati veštinu pomeranja uz pomoć ruku.

Kataloška oznaka PP04

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacijeDetaljnijeYou Tube video

Penjalica poligon tip 05

Deca uživaju penjući se na što višu penjalicu. Roditelji, naravno, u takvim situacijama strepe pribojavajući se da se mališanima ne desi nešto nepredviđeno. U gradovima nije baš lako uvek naći neko zgodno stablo na koje bi se dete moglo popeti i tako razvijati svoju spretnost i samopouzdanje.Postoje penjalice koje bi im takvu zabavu mogle eventualno zameniti.Psiholozi kažu da su očevi češće spremniji da dete ohrabruju i podstiču u tim novim poduhvatima, a da su majke opreznije i bojažljivije, da ne kažemo da prosto zaobilaze penjalice ovakvog tipa. Stablo možda ima grane koje bi se mogle polomiti pa su zato manje sigurne, a penjalica, ako se održava i pravilno montira, treba da je maksimalno stabilna i čvrsta.Tako da, ukoliko je vreme za penjanje i želite da Vaš mališan bude hrabar, spretan i da bez oklevanja odgovori novom izazovu, povedite ga u igru!

Kataloška oznaka PP05

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacijeYou Tube video

Penjalica kvadratna

Penjalica od čeličnih cevi.  Kombinacijom veselih boja stvara se kutak u kom će deca na relativno malim prostoru moći uživati penjući se i provlačeći se kroz mnogobrojne otvore i vežbati svoju brzinu i okretnost. Konstrukcija i izrada elemenata može se modifikovati u zavisnost od uzrasta. Penjalica može imati manje ili veće kvadrate ( kao primeri u  tehničkim specifikacijama)  što je u skladu sa standardom  SRPS EN 1176, visina penjalice je 1740mm.

Kataloška oznaka PK01

Zahtev za ponuduTehničke specifikacije You Tube video

Penjalica most

Otkrijte čaroban svet dečje igre sa našom penjalicom „Mostić“! Napravljena od čeličnih cevi visokog kvaliteta, ova penjalica postaje omiljeno mesto za dečake i devojčice podjednako. Živopisne boje i atraktivan dizajn dodaju dodatni nivo radosti i uzbuđenja u dečjem igralištu.

Sa visokom stabilnošću i kvalitetom izrade, naš „Mostić“ pruža nezaboravne trenutke zabave i radosti vašem detetu. Od penjanja do spuštanja i vežbanja brzine i agilnosti – vaše dete će uživati u svakom trenutku provedenom na našoj penjalici.
Pored toga, dizajn i struktura „Mostića“ mogu se prilagoditi uzrastu vašeg deteta, čineći ga idealnim mestom za igru čak i za najmlađe. Poverite nam brigu o sigurnosti vašeg deteta, jer naši proizvodi odgovaraju svim standardima bezbednosti.

Kataloški broj: PM02

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacijeYou Tube video

Galerija slika