Klackalice i njihalice

klackalica

Klackalica Classic – Tip 01

Ovo je klackalica večite konstrukcije. Jednostavna i neprevaziđena. Posebno omiljena kod dece uzrasta od tri godine. Konstruktivno rešena čvrstim centralnim postoljem i uzdužnom šipkom za klackanje. Sedišta su od tvrde gume.  Konstrukcija cevasta sa standardnim ankerisanjem u izlivenu betonsku stopu.

Kataloška oznaka: KC12

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacije

Klackalica Classic sa 4 mesta – Tip 01

Klackalica sa po dva sedišta na obe strane. Posebno omiljena kod dece uzrasta od tri godine. Konstruktivno rešena čvrstim centralnim postoljem i uzdužnom šipkom za klackanje. Sedišta su od tvrde gume. Konstrukcija cevasta sa standardnim ankerisanjem u izlivenu betonsku stopu.

Kataloška oznaka KC14

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacije
klackalica

 Klackalica na oprugama – Tip 04

Klackalica na oprugama sa dva mesta.  Sedišta su od tvrde gume sa rukohvatima za pridržavanje. Dovoljna udaljenost između sedišta obezbeđuje stabilnost i sigurnost. Konstrukcija cevasta sa standardnim ankerisanjem u izlivenu betonsku stopu.

Kataloška oznaka KC42

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacijeYouTube
Njihalica patkica
Njihalica  izrađena je od čeličnih materijala –  specijalno dizajnirane opruge za ovu svrhu, cevi i limovi. Patkica je isečena iz polipropilenskih tabli.
Sve njihalice su testirane na izdržljivost i stabilnost, a pri projektovanju je posebna pažnja posvećana usklađivanju sa standardima i pravilnikom o bezbednosti na dečijim igralištima. Sedište je postavljeno nisko pri zemlji, postoji oslonac za  stopala i držači za ruke. Njihalice su svojim izgledom dopadljive maloj deci, a karakterišu ih i povoljne cene.
Kataloška oznaka  NP01
KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacijeYouTube
Njihalica autić
Ko se još nije njihao na dečijoj opruzi?
Naš širok asortiman njihalica sa jednim sedištem izrađen je od čeličnih materijala – čine ga  specijalno dizajnirane opruge za ovu svrhu, cevi i limovi. Životinja, autić ili neki drugi oblik po želji kupca isečen je  iz polipropilenskih tabli.
Sve njihlice su testirane na izdržljivost i stabilnost, a pri projektovanju je posebna pažnja posvećana usklađivanju sa standardima i pravilnikom o bezbednosti na dečijim igralištima. Sedište je postavljeno nisko pri zemlji, postoji oslonac za  stopala i držači za ruke. Njihalice su svojim izgledom dopadljive maloj deci, a karakterišu ih i povoljne cene.
Kataloška oznaka NA01
KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacijeYouTube

Njihalica trostruka sedeća Tip 03

Klackalica ovog tipa je napravljena od konstrukcije sa sedištima potpuno slobodno oslonjenim na tri ankerisane opruge. Izuzetno zanimljiva njihalica koja je prilično bezbedna i namenjena najmlađima.

Kataloška oznaka NTS03

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacije

Njihalica trostruka stajaća Tip 02

Klackalice nisu samo za najmlađe. Veoma rado na njima se igraju i tinejdžeri kada su konstrukcije klackalica atraktivne i prilagođene njima.

Karakteristike ovog sistema su sledeće: čvrst okvir za tri osobe oslonjen sferičnim zglobom na čvrsto postolje obezbeđuje mogućnost klackanja i blagog bočnog pomeranja – koliko dozvoljavaju opruge.

Kataloška oznaka NTS02

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacije

Da igra pobedi igrice! I da igrališta budu bezbedna i dobro održavana!

Galerija slika