Delatnost

Proizvodnja se nalazi u Temerinu, gde raspolažemo sa 1600m2 zatvorenog prostora i svim potrebnim mašinama za proizvodnju urbane opreme, eko opreme i kovane bravarije. U okviru proizvodnog programa Urbane opreme d.o.o. nalaze se visokokvalitetni proizvodi širokog dijapazona iz oblasti urbane i eko opreme koje zavaruju atestirani i obučeni zavarivači.

FOTO 2

FOTO1 POGON 1000px

Svi naši proizvodi izrađeni su u skladu sa važećim standardima iz svojih oblasti. Igrališta izrađujemo u skladu sa srpskim standardom SRPS EN 1176 koje izdaje INSTITUT ZA STANDARDIZACIJU SRBIJE. Posebnu pažnju posvećujemo antikorozivnoj zaštiti koja se radi u dogovoru sa krajnjim kupcem. Proizvodi iz asortimana urbane opreme (klupe, kante za smeće, stalci za bicikla, žardinjere, reklamni panoi, nadstrešnice, metalni elementi  dečijih igrališta…) najčešće se zaštićuju epoksidno-poliuretanskim sistemom, a po zahtevu kupca  moguće je raditi plastifikaciju i cinkovanje.

Eko opremu izrađujemo u skladu sa evropskim standardima EN 840. Proizvodi iz asortimana eko opreme najčešće se zaštićuju kombinacijom epoksidnog sistema kao osnovne zaštite i industrijskih alkidnih boja kao završne zaštite kako bi se dobio veći kvalitet tretirane površine. Za natkrivanje prostora iznad ulaznih vrata ili za povezivanje dva postojeća objekta radi se optimizacija i predlog najboljeg tipa nadstrešnice. Za oblaganje spoljnih zidova kabina za pušače ili krovnih površina nadstrešnica koristi se leksan firme Oracal polikarbonati d.o.o. Poliuretanski krovni sendvič panel je odlično rešenje ukoliko je potreban kvalitetan i dugotrajan materijal. Urbana oprema d.o.o. je društveno odgovorna firma koja doslednim sprovođenjem mera ostvaruje značajna smanjenja utroška vode, električne energije, količine generisanog otpada i povećava procenat recikliranog otpada i na taj način doprinosi zaštiti životne sredine. Nastojimo da ponudimo kompletnu uslugu i zadovoljstvo kupaca je naš prioritet.