Muzička igrališta

Ksilofon na otvorenom

Ksilofon prilagođen za različite prostore. Interesantno rešenje za različita dvorišta, školska, između stambenih zgrada, kod domova za stara lica, za relaksaciju i uživanje! . Na ksilofonu su  dirke  proračunate tako da daju odgovarajući ton. Udaraljke napravljene od PP (polipropilen) plastike. Set od 12 dirki čini jednu oktavu sa povisilicama.
Prevoz ksilofona na adresu po dogovoru.

Moguća je izrada ksilofona u bojama  po porudžbini i izboru kupca.

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacije
You Tube video
ksilofon

Ksilofon za decu

Ksilofon u duginim bojama prilagođen dečijoj visini, veseo i sjajno zvuči! I znači!
Ako Vam  bavljenje muzikom stvara osećaj zadovoljstva i ispunjenosti, zašto to ne ponavljati često i kad god ste u mogućnosti….Na ksilofonu je  svaka dirka  proračunata tako da daje odgovarajući ton. Udaraljke napravljene od PP (polipropilen) plastike. Set od 12 dirki čini jednu oktavu sa povisilicama. Proizvod usaglašen sa standardima SRPS EN 1176-1, SRPS EN 1176-3.
Veoma čvrst i stabilan ako se pravilno montira u betonsku ploču ili pomoću betonske stope.
Moguća je izrada ksilofona  na visini i u bojama koje Vi poželite!

Zahtev za ponuduTehničke specifikacijeYou Tube Video
You Tube Video
bubnjevi Urbana oprema

Afro set bubnjevi

Set od 5 bubnjeva za dečija igrališta koji mogu  istovremeno koristiti deca različitih uzrasta i sposobnosti. Bubnjevi za dečija igrališta doprinose razvoju kreativnosti i socijalne inteligencije. Afro set može biti  inkluzivni element i deci sa posebnim potrebama se otvara mogućnost da ravnopravno učestvuju u muzičkoj igri. Osim za dečija igrališta, bubnjevi su odlično rešenje za školska igrališta i predstave na otvorenom, a mogu se koristiti i u terapijske svrhe dece i odraslih. Afro set je u svemu izrađen i projektovan  u skladu sa standardom SRPS EN 1176-1.
Moguća je izrada bubnjeva u bojama koje Vi želite!

Zahtev za ponuduTehničke specifikacijeYou Tube Video
You Tube Video

Galerija slika