Urbani dizajn

Postići arhitektonsko rešenje koje će posedovati funkcionalnost i estetiku, dugotrajnost i povoljnu cenu, nije lak zadatak. To je, definitivno, stvar stručnosti i iskustva. Sa našim desetogodišnjim iskustvom u projektovanju konstrukcija, možemo sa sigurnošću da Vam obezbedimo maštovite oblike, bez obzira na njihovu svrhu i površinu.

Kažu “konkurencija je dobra za posao”. Nađimo pravo rešenje kako bi Vaš izbor imao smisla i pravu svrhu.

Oglašavanje na javnim površinama, pored velikih i važnih saobraćajnica, uz šetališta…Da li je to uznemiravanje i nedostatak učtivosti? Ili je baš takva reklama dovoljno uviđajna i diskretna, a opet sasvim informativna? Razmislite na kakav vid reklame ćete se odlučiti.

Možemo Vam napraviti jednostavan predmet koji se može montirati na unutrašnji zid ili u spoljašnjem prostoru. Ukoliko poželite zahtevniji i luksuzniji dizajn potrudićemo se da Vam obezbedimo uredan, funkcionalan, siguran i estetski osmišljen. neobična rešenja viđamo sve češće u našem okruženju. Neka budu savremeno dizajnirana i neka učine da Vaša poruka javnosti bude na najprimereniji način poslata. Proizvode izrađene u našoj firmi odlikuje estetska odmerenost i prepoznatljivost.

Pozovite 021 2100 104, 021 2100 103 ili 064 85 20 434

Reklamni pano

Pogodan za postavljanje plakata, redova vožnje, planova grada, reklamnih postera i sl.
Aluminijmski okviri se mogu otvarati i može se menjati unutrašnji info materijal. U zavisnosti od potreba, pojedinačni elementi se jedostavno odvajaju od podloge i zamenjuju.
Veličina ovakvih panoa zavisi od namene mada je svakako bolje težiti standardizovanoj formi kako bi se i prilikom štampe izbegli nesporazumi.

Zahtev za ponuduTehničke specifikacije

Želeli bismo da naši parkovi i trgovi izgledaju uredno, očuvano, kulturno! Da gradovi odišu elegancijom, zanosom, zagledanošću u budućnost. A Vi?
Kako vidite svoj grad, svoje mesto za 20 godina? Šetaju li ulicama vesela i razdragana lica? Vidite li nadu u njihovim očima i zadovoljstvo? Nađimo ih!
Šta igra u bioskopu večeras?
Da li je bolja vožnja biciklom ili šetnja?
Ima li grada bez izduvnih gasova?
Koja je najčitanija knjiga ovog meseca?
Kako provesti lep dan?

Galerija slika