Urbana oprema

klupa bez naslona

Klupe

Udobne, neobičnog i interesantnog izgleda, primerenih cena. Klupe za parkove i trgove mogu biti sa naslonom ili bez naslona, futurističkog izgleda ili napravljene po Vašem zahtevu. Svim raspoloživim sredstvima zaštitićemo klupu kako bi bila otporna na vremenske uslove i oštećenja.

Kante za smeće

Dugotrajne i funkcionalne i da ih ima dovoljno, to je ono što je važno, zar ne? Kante za smeće su  napravljene od čeličnog lima i zaštićene epoksidom i poliuretanskom bojom. Izrađene i ofarbane u skladu sa Vašim objektom. U skladu sa zahtevima vrši se cinkovanje i plastificiranje.

biciklarnik

Stalci za bicikla

Kako ne biste morali da kačite bicikl na saobraćajni znak ili za semafor odlučite se za neki od naših stalaka za bicikla. Pošto ne postoji norma ili propis kakvih dimenzija i oblika držač za bicikla treba da bude, pored naših tipova, izradićemo stalak za bicikla kakav Vam se dopada.

izletnicki set, pivski set

Stolovi

Stolovi i izletnički setovi,  različitih oblika i dimenzija, od materijala koji su postojani i trajni. Stolovi u skladu sa Vašim prostorom.

pergole_9

Urbani dizajn

Želeli bismo da naši parkovi i trgovi izgledaju uredno, očuvano, kulturno! Da gradovi odišu elegancijom, zanosom, zagledanošću u budućnost. A Vi?

biciklana vega_1

Biciklane sa nosačima za bicikla

Biciklane u okviru poslovnih ili stambenih zgrada.
 Dobro osmišljen i isplaniran postojeći prostor obezbediće bolju organizaciju prilikom  kačenja ili skidanja  bicikala sa nosača.