Urbana oprema

Klupe

Udobne, neobičnog i interesantnog izgleda, primerenih cena. Klupe za parkove i trgove mogu biti sa naslonom ili bez naslona, futurističkog izgleda ili napravljene po Vašem zahtevu. Svim raspoloživim sredstvima zaštitićemo klupu kako bi bila otporna na vremenske uslove i oštećenja.

Kante za smeće

Dugotrajne i funkcionalne i da ih ima dovoljno, to je ono što je važno, zar ne? Kante za smeće su  napravljene od čeličnog lima i zaštićene epoksidom i poliuretanskom bojom. Izrađene i ofarbane u skladu sa Vašim objektom. U skladu sa zahtevima vrši se cinkovanje i plastificiranje.

Stalci za bicikla

Kako ne biste morali da kačite bicikl na saobraćajni znak ili za semafor odlučite se za neki od naših stalaka za bicikla. Pošto ne postoji norma ili propis kakvih dimenzija i oblika držač za bicikla treba da bude, pored naših tipova, izradićemo stalak za bicikla kakav Vam se dopada.

Žardinjere

Žardinjere i postolja za cveće će učiniti prostor lepšim i sređenijim. Atraktivne,  različitih oblika i dimenzija, od materijala koji su postojani i trajni. Postolja za cveće u skladu sa Vašim prostorom. Metalne žardinjere će ukrasiti zatvorene i otvorene prostore, hodnike škola, poslovnih objekata.

Reklamni panoi

Možda je dobro postavljen bilbord delotvorniji od svakog drugog reklamiranja. Možda dobro osmišljen reklamni slogan  izazove veći efekat od svakog drugog vida oglašavanja? Možda. Dok tragate za odgovorom, pogledajte kakve predloge i  reklamne panoe imamo za Vas.

Biciklane i vertikalni nosači za bicikla

Biciklane u okviru poslovno-stambenih zgrada i prostora za zajedničko smeštanje bicikala.
Vertikalni držači za bicikla omogućuju bolje iskorišćenje prostora.
Dobro osmišljen i isplaniran postojeći prostor obezbeđuje
bolju organizaciju prilikom  kačenja ili skidanja  bicikala sa nosača.