Urbana oprema

KLUPA ZA SAVRŠEN ODMOR -

Klupe

Klupe treba da su udobne, interesantnog izgleda, primerenih cena. Klupe za parkove i trgove mogu biti sa naslonom ili bez naslona, futurističkog izgleda ili napravljene po Vašem zahtevu. Svim raspoloživim sredstvima zaštitićemo klupu kako bi bila otporna na vremenske uslove i oštećenja. Urbani mobilijar koji ulepšava našu okolinu.

Kante za smeće

Kante za smeće treba da su dugotrajne i funkcionalne i da ih ima dovoljno, to je ono što je važno, zar ne?  Izrađene i ofarbane u skladu sa Vašim objektom. U skladu sa zahtevima vrši se cinkovanje i plastificiranje. Urbani mobilijar koji ulepšava našu okolinu.

biciklarnik

Stalci za bicikla

Kako ne biste morali da kačite bicikl na saobraćajni znak ili za semafor odlučite se za neki od naših stalaka za bicikle. Pošto ne postoji norma ili propis kakvih dimenzija i oblika držač za bicikle treba da bude, pored naših tipova, izradićemo stalak za bicikle kakav Vam se dopada. Urbani mobilijar koji ulepšava našu okolinu.

izletnicki set, pivski set

Stolovi

Stolovi i izletnički setovi,  različitih oblika i dimenzija, od materijala koji su postojani i trajni. Stolovi u skladu sa Vašim prostorom.

pergole_9

Urbani dizajn

Želeli bismo da naši parkovi i trgovi izgledaju uredno, očuvano, kulturno! Da gradovi odišu elegancijom, zanosom, zagledanošću u budućnost. A Vi?

biciklana vega_1

Biciklane sa nosačima za bicikle

Biciklane u okviru poslovnih ili stambenih zgrada.
 Dobro osmišljen i isplaniran postojeći prostor obezbediće bolju organizaciju prilikom  kačenja ili skidanja  bicikala sa nosača.