Nadstrešnice iznad ulaznih vrata

Možemo Vam brzo i povoljno izraditi nadstrešnice od leksana za ulazna vrata i prozore!
Čelična konstrukcija nadstrešnice izrađena je od kvadratnih cevi i pokrivena je leksanom. Ovakvim rešenjem Vaša ulazna vrata bivaju natkrivena, lagana konstrukcija ne opterećuje zid, a postavljanje je izuzetno lako i brzo.

Za sva dodatna pitanja pozovite 021/2100-104 ili 064/85-20-434 ili 064/85-20- 435,   a Irena Divić, dipl.arhitekta će rado odgovoriti na Vaša pitanja i pomoći Vam oko izbora najboljeg rešenja.
Na fotografijama koje slede dati su različiti primeri nadstrešnica. Neki tipovi  nisu tako uobičajeni, ali morate priznati da izgledaju elegantno i da su izuzetnog dizajna!

Nadstrešnica se može uraditi leksanom.

SPC (strukturalni polikarbonat, inače poznat pod imenom leksan) su višezidne termoizolacione ploče sa zbirom izuzetnih karakteristika.

Odlikuju se malom težinom, velikom otpornošću na udar, UV stabilne, odlične propustljivosti svetla, otporne na temperaturu između -40°C i 130°C, otporne je na nepogode sa gradom, odlična zvučna i termo izolacija,  imaju 10 god garancije.

Tehničke specifikacijeZahtev za ponudu
nadstresnica os leksana iznad ulaza

Nadstrešnica izuzetnog dizajna za široke ulazne prostore

Noseća podkonstrukcija je od čelika. Natkrivanje  je izvršeno aluminijumskim sistemom sa 10mm leksanom. Ovakva koncepcija aluminijumskog samonosivog sistema omogućava izuzetnu osvetljenost, stabilnost i odlično se uklapa u  luksuzan izgled postojećeg objekta.
Kvalitetno zavarena konstrukcija izuzetne preciznosti.

Odaberite sami boju kako biste na najbolji način uklopili nadstrešnicu sa Vašim ulazom.

Tehničke specifikacijeZahtev za ponuduYou Tube video
nadstresnica iznad ulaznih vrata

Nadstrešnica izuzetnog dizajna visoke funkcionalnosti (minimalno zadržavanje snega)

Laka konstrukcija napravljena od čeličnih cevi, pokrivena leksanom visokog kvaliteta pričvršćenim pripadajućim aluminijumskim lajsnama. Kvalitetno zavarena konstrukcija zaštićena je epoksidno-poliuretanskim sistemom.

Odaberite sami boju kako biste na najbolji način uklopili nadstrešnicu sa Vašim ulazom.

Tehničke specifikacijeZahtev za ponudu
auto-nadstresnice

Klasične konzolne nadstrešnice iznad ulaza i terasa

Karakteriše ih ankerisanje poprečnih konzola u zid i velika dužina. Preporučuju se za širine do 1,5m zbog značajnog opterićivanja zida na čupanje.Ukoliko na određenom razmaku postoje konstrukcije betonski stubovi konzolni nosači se mogu raditi i do 3m, ali se mora konsultovati projektant objekta. Najčešće se izvode u lexanu, u ekskluzivnim varijantama koriste se posebne vrste pleksiglasa ili klirita.

Zahtev za ponuduYou Tube video
natkrivanje ulaza u podrum

Nadstrešnice iznad ulaza i suterena

Često je potrebno zaštititi ulaz od loših atmosferskih uslova: kiše, vetra, snega…Natkrivanje ulaza u podrum i suteren je dobra odluka jer  se osim zaštite od vetra i kiše  dobija i  novi prostor koristan, uredan i praktičan. Na fotografiji se vidi primer natkrivanja ulaza gde su    na  postojeći zidani  parapet postavljeni  prozori i  krovna konstrukcija.  Takvi natkriveni ulazi imaće dužu trajnost jer se voda ne sliva i ne ulazi u takve vrste ostava.
Neke prizemne terase mogu imati sličan način zatvaranja  ili zastakljivanja. Novodobijeni prostor može imati različite namene,  npr.:  čuvanje bicikla, dodatni ormarići, cipelarnici, ostava za alat i sl.  Najčešće se ovakve nadstrešnice prave  u lexanu ili  staklu .

Tehničke specifikacijeZahtev za ponudu

Galerija slika

Ukoliko želite sa natkrijete prostor iznad ulaznih vrata kako biste se zaštitili od kiše, vetra, snega ili želite da povežete dva postojeća objekta nastojaćemo da Vam predložimo najbolji tip nadstrešnice.

Za sva dodatna pitanja pozovite: 021 2100 104 ili direktno nekog od naših  kolega:
Irena Divić, dipl.inž.arhitekture  064 85 20 435
Jovo Vukičević, dipl.maš.inženjer          064 85 20 434
Rado će Vam pomoći da dođete do optimalnog rešenja.

Galerija slika