Nadstrešnice za bicikla

Nadstresnica za bicikle 1

Bicikl se i kod nas sve više koristi kao prevozno sredstvo koje je istovremeno i rekreacija. Sve je više pobornika zdravog života i veće mesne zajednice i opštine moraju da se prilagode novim tendencijama. Najbolje rešenje za to je izgradnja dovoljno nadstrešnica za bicikla sa video nadzorom.
Nadstrešnice za bicikla u svojoj formi mogu biti, kao i bilo koje druge nadstrešnice, u raznim oblicima. Ono što je bitno naglasiti da se ispod njih moraju nalaziti stalci za bicikla koji mogu biti standardni ili električni sa kontrolom ulaza i izlaza bicikala i određenim pravom na parking mesto. Karakteristika konstrukcije jeste lučni krov od leksana ili pleksiglasa i zidovi obloženi staklom.
Poželjno je obeležavanje stakla oznakama za ptice. Konstrukcija, naravno, može biti zaštićena epoksidom ili cinkovana. Trajnost ovakvih objekata je značajna i posebno je potrebno obratiti pažnju na jednostavnost oblika kako bi zaštita čelika bila jednostavna i trajna. Popločavanje je usklađeno sa susednim stazama, a najčešće se izvodi behatonom.

Zahtev za ponudu
nadstresnica za bicikla

Nadstrešnica za bicikla  izradjena  je od  čeličnih cevi i leksana sa aluminijumskim lajsnama.
Nadstrešnica je visine 2.55 m i sastavni je deo  parkinga za bicikla. Konstrukcija  je zaštićena epoksidom i poliuretanskom bojom RAL 3020, a upotrebljen je bezbojni 10mm leksan.
Trend zdravog života, veća mobilnost, gužva u prevozu… U skladu s tim povećava se i potreba za adekvatnim i sigurnim mestima za odlaganje bicikla, odmora od vožnje ili garažiranja  u periodu kada se bicikl više ne koristi.
Dobro idejno rešenje, besprekorna izrada, odlično iskorišćenje prostora!
Nadstrešnica  sa biciklarnikom namenjenim za parkiranje 10 bicikala. Stalak za bicikla  može biti standardni ili u skladu sa postojećom nadstrešnicom ili poslovnim  objektom  ispred kog se postavlja.
U zavisnosti od potrebe kupca radi se i cinkovanje celokupne konstrukcije.
Trajnost ovakvih objekata je važna i potrebno  je  obratiti pažnju na jednostavnost oblika kako bi zaštita čelika bila jednostavna i trajna.

Zahtev za ponudu