Nadstrešnice za bicikla

Bicikl se i kod nas sve više koristi kao prevozno sredstvo koje je istovremeno i rekreacija. Sve je više pobornika zdravog života i veće mesne zajednice i opštine moraju da se prilagode novim tendencijama. Najbolje rešenje za to je izgradnja dovoljno nadstrešnica za bicikla sa video nadzorom.
Nadstrešnice za bicikla u svojoj formi mogu biti, kao i bilo koje druge nadstrešnice, u raznim oblicima. Ono što je bitno naglasiti da se ispod njih moraju nalaziti stalci za bicikla koji mogu biti standardni ili električni sa kontrolom ulaza i izlaza bicikala i određenim pravom na parking mesto. Karakteristika konstrukcije jeste krov od trapeznog lima sa odgovarajućom opšivom koja ima funkciju oluka, a zidovi su obloženi pampleks staklom.
Poželjno je obeležavanje stakla oznakama za ptice. Konstrukcija i biciklarnici , naravno, mogu  biti zaštićeni epoksidno-poliuretanskim sistemom zaštite ili cinkovani. Trajnost ovakvih objekata je značajna i posebno je potrebno obratiti pažnju na jednostavnost oblika kako bi zaštita čelika bila jednostavna i trajna.

Zahtev za ponuduTehničke specifikacije

Nadstrešnica za bicikla  izradjena  je od  čeličnih cevi i leksana sa aluminijumskim lajsnama.
Nadstrešnica je visine 2.55 m i sastavni je deo  parkinga za bicikla. Konstrukcija  je zaštićena epoksidom i poliuretanskom bojom RAL 3020, a upotrebljen je bezbojni 10mm leksan.
Trend zdravog života, veća mobilnost, gužva u prevozu… U skladu s tim povećava se i potreba za adekvatnim i sigurnim mestima za odlaganje bicikla, odmora od vožnje ili garažiranja  u periodu kada se bicikl više ne koristi.
Dobro idejno rešenje, besprekorna izrada, odlično iskorišćenje prostora!
Nadstrešnica  sa biciklarnikom namenjenim za parkiranje 10 bicikala. Stalak za bicikla  može biti standardni ili u skladu sa postojećom nadstrešnicom ili poslovnim  objektom  ispred kog se postavlja.
U zavisnosti od potrebe kupca radi se i cinkovanje celokupne konstrukcije.
Potrebno  je  obratiti pažnju na  zaštitu čelika kako bi  se maksimalno produžila estetika i funkcionalost ovakvih objekata.

Zahtev za ponuduTehničke specifikacije

Nadstrešnice ovog tipa odlično se uklapaju uz objekte gde je potrebno natkriti ulaz ispred kuće i koristiti ga za parkiranje bicikala.Kombinovanjem raznih boja konstrukcija i polikarbonatnih ploča mogu se ostvariti razne arhitektonske zamisli. Nadstrešnica se kao i svaka spoljašnja konstrukcija radi u čeliku bojenom u epoksidu ili toplocinkovanjem.Lučni tip nosača obezbeđuje posebnu lakoću konstrukcije što utiče da cena ovakvih nadstrešnica bude prihvatljiva.Varijacije u obliku najčešće su u oblikovanju luka nosača tako da možemo imati oblik sa jednim lukom  ili oblik sa dva luka (kao talas).

Karakteristike:
1. Konstrukcija od cevi zaštićena epoksidom i poliuretanom
2. Dimenzije 3400×1700 visina 2,5m
3. Pokrivač leksan 10mm, bez oluka

Zahtev za ponuduTehničke specifikacije