Reklamni panoi

Postići arhitektonsko rešenje koje će posedovati funkcionalnost i estetiku, dugotrajnost i povoljnu cenu, nije lak zadatak. To je, definitivno, stvar stručnosti i iskustva. Sa našim desetogodišnjim iskustvom u projektovanju konstrukcija, možemo sa sigurnošću da Vam obezbedimo maštovite oblike bilborda i totema, bez obzira na njihovu visinu i površinu.

Kažu “konkurencija je dobra za posao”. Nađimo pravo rešenje kako bi Vaše oglašavanje imalo smisla i pravu svrhu.

Oglašavanje na javnim površinama, pored velikih i važnih saobraćajnica, uz šetališta…Da li je to uznemiravanje i nedostatak učtivosti? Ili je baš takva reklama dovoljno uviđajna i diskretna, a opet sasvim informativna? Razmislite na kakav vid reklame ćete se odlučiti.

Možemo Vam napraviti jednostavan reklamni oglas koji se može montirati na unutrašnji zid ili u spoljašnjem prostoru. Ukoliko poželite zahtevniji i luksuzniji reklamni pano potrudićemo se da Vam obezbedimo uredan, funkcionalan, siguran i estetski osmišljen pano. Bilborde viđamo sve češće u našem okruženju. Neka budu savremeno dizajnirani i neka učine da Vaša poruka javnosti bude na najprimereniji način poslata. Toteme izrađene u našoj firmi odlikuje estetska odmerenost i prepoznatljivost.

Pozovite 021 2100 104, 021 2100 103 ili 064 85 20 434

A reklame

A reklame se izrađuju od kvadratnih cevi i čeličnog lima. Na ovakva postolja možete zalepiti digitalnu štampu.
Konstrukcije ovakvog tipa su jednostavne i lake za izradu i lake za unošenje i iznošenje iz objekta.
Zaštićene su epoksidnim i poliuretanskim premazima, RAL po izboru kupca.
Težina ovakve A reklame je 27 kilograma.

Reklamni stalak

Ovakva vrsta obaveštajne table je izrađena od čelične cevi za stub i čeličnog lima za stopu, dok je sam ram od aluminijumskih profila- lajsni, izrađenih upravo za potrebe reklama različitih dimenzija. Zaštita je u vidu providne folije. Zamena papira vrši se na lak način, brzim klik-klak pokretom na samom ramu.

Zahtev za ponuduTehničke specifikacije

Reklamni pano

Pogodan za postavljanje plakata, redova vožnje, planova grada, reklamnih postera i sl.
Aluminijmski okviri se mogu otvarati i može se menjati unutrašnji info materijal. U zavisnosti od potreba, pojedinačni elementi se jedostavno odvajaju od podloge i zamenjuju.
Veličina ovakvih panoa zavisi od namene mada je svakako bolje težiti standardizovanoj formi kako bi se i prilikom štampe izbegli nesporazumi.

Zahtev za ponuduTehničke specifikacije

Želeli bismo da naši parkovi i trgovi izgledaju uredno, očuvano, kulturno! Da gradovi odišu elegancijom, zanosom, zagledanošću u budućnost. A Vi?
Kako vidite svoj grad, svoje mesto za 20 godina? Šetaju li ulicama vesela i razdragana lica? Vidite li nadu u njihovim očima i zadovoljstvo? Nađimo ih!
Šta igra u bioskopu večeras?
Da li je bolja vožnja biciklom ili šetnja?
Ima li grada bez izduvnih gasova?
Koja je najčitanija knjiga ovog meseca?
Kako provesti lep dan?

Galerija slika