U toku jeseni izradili smo i postavili deo urbanog mobilijara u studentskom gradu.

Zahvaljujemo se na ukazanom  poverenju!

U istom mesecu kada je Novi Sad proglašen gradom koji će biti  prestonica kulture 2021. i evropska prestonica mladih 2019.  Ne mislimo da su to slučajnosti!
Studiranje u Novom Sadu je neprocenjivo iskustvo, a mladima koji studiraju i žive u Novom Sadu ili tek dolaze u ovaj grad da uče želimo svako dobro!
Uređenjem prostora za življenje podrazumeva se opšte i komunalno uređenje koje obuhvata postavljanje, brigu, održavanje i zaštitu urbane opreme. U uređenom gradu postavljanje i zaštita urbanog mobilijara jedan je od važnih zadataka. Javne površine čine ogledalo i ponos stanovnika, deo sredine u kojoj se šetaju, uživaju, uče,  provode vreme sa prijateljima .
Uređujući prostor oko sebe činimo da naš sadašnji dan i svaki budući dan budu bolji i kvalitetniji. Samo tako radeći, uporno i dosledno, možemo unaprediti sebe i učiniti da naše okruženje bude isto takvo.
Održavanje javne rasvete, osvetljavanje objekata, ukrašavanje grada je sve ono što neku sredinu čini dobrom za življenje.
Urbani mobilijar, klupe, kante za smeće, biciklarnici, dečija igrališta, autobuske stanice i taksi stajališta, pijace, plaže, prolazi —neka budu deo uređenog i čistog grada! Grada kojim se ponosimo!

Uređenje životnog prostora   je naša obaveza.
Učeći druge,učimo i same sebe. Oni koje se bave podučavanjem drugih znaju koliko je proces učenja zahtevan, odgovoran, ali i inspirišući!
Neka vas ove kante za smeće podsete koliko je lepote oko nas kad tu lepotu želimo i kako može sve oko nas biti  još lepše kad lepotu za druge čuvamo!