PROIZVODI << URBANA OPREMA << REKLAMNI PANOI/BILBORDI

Tip 01 Tip 02 Tip 03 Tip 04 Tip 05
         

Možda je dobro postavljen bilbord delotvorniji od svakog drugog reklamiranja. Možda dobro osmišljen reklamni slogan izazove veći efekat od svakog drugog vida oglašavanja? Možda. Dok tragate za odgovorom, pogledajte kakve predloge mi imamo za Vas.

Postići arhitektonsko rešenje koje će posedovati funkcionalnost i estetiku, dugotrajnost i povoljnu cenu, nije lak zadatak. To je, definitivno, stvar stručnosti i iskustva. Sa našim desetogodišnjim iskustvom u projektovanju konstrukcija, možemo sa sigurnošću da Vam obezbedimo maštovite oblike bilborda i totema, bez obzira na njihovu visinu i površinu.

Kažu “konkurencija je dobra za posao”. Nađimo pravo rešenje kako bi Vaše oglašavanje imalo smisla i pravu svrhu.

Oglašavanje na javnim površinama, pored velikih i važnih saobraćajnica, uz šetališta...Da li je to uznemiravanje i nedostatak učtivosti? Ili je baš takva reklama dovoljno uviđajna i diskretna, a opet sasvim informativna? Razmislite na kakav vid reklame ćete se odlučiti.

Možemo Vam napraviti jednostavan reklamni oglas koji se može montirati na unutrašnji zid ili u spoljašnjem prostoru. Ukoliko poželite zahtevniji i luksuzniji reklamni pano potrudićemo se da Vam obezbedimo uredan, funkcionalan, siguran i estetski osmišljen pano. Bilborde viđamo sve češće u našem okruženju. Neka budu savremeno dizajnirani i neka učine da Vaša poruka javnosti bude na najprimereniji način poslata. Toteme izrađene u našoj firmi odlikuje estetska odmerenost i prepoznatljivost.

Pozovite 021 2100 104, 021 2100 103 ili 064 85 20 434

         
         
         
         

Urbana oprema, 2013. All rigths reserved