Nadstrešnice

Nadstrešnice iznad ulaznih vrata

Čelična konstrukcija nadstrešnice izrađena je od kvadratnih cevi i pokrivena je leksanom. Ovakvim rešenjem Vaša ulazna vrata bivaju natkrivena, lagana konstrukcija ne opterećuje zid, a postavljanje je izuzetno lako i brzo.

Nadstrešnice za automobile

Nadstrešnice za automobile različitih modela i dimenzija. Prilagođene Vašem prostoru.
Odlično se uklapaju uz poslovne objekte, markete i velike parkinge.
Najčešće se za pokrivanje nadstrešnice koristi lexan ili poliuretanski sendvič panel.

Nadstrešnice za pušače

   Zakon o pušenju  je donet i potrebno je obezbediti  kabine za pušače i adekvatno rešiti problem higijene oko ulaza u objekte . Mesto za pušače trebalo bi da ima nadstrešnicu zatvorenu sa tri strane, kantu za otpatke sa pepeljarom i ukoliko prostor to dozvoljava i setove sedišta. Poslodavci mogu svojim radnicima pušačima obezbediti kvalitetno rešenje.

Nadstrešnice za bicikle

Nadstrešnice za bicikla u svojoj formi mogu biti, kao i bilo koje druge nadstrešnice, u raznim oblicima. Ispod njih se moraju nalaziti stalci za bicikla koji mogu biti standardni ili električni sa kontrolom ulaza i izlaza bicikala i određenim pravom na parking mesto. Karakteristika konstrukcije jeste lučni krov od leksana ili pleksiglasa i zidovi obloženi staklom.

Autobuska stajališta

Autobuska stajališta su neophodne u svim sredinama.  U zavisnosti od varijacije, staklene površine mogu se zameniti neprovidnim panelima sa reklamnim nalepnicama ili svetlećim infotablama.
Uz stajališe bi trebalo postaviti standardno klupu i kantu za otpatke. Krov se radi od lexana ili pleksiglasa. Bočne površine- zidovi, zatvaraju se kaljenim sigurnosnim (pamplex) staklom ili panelima.

Kvalitetne i lepo dizajnirane nadstrešnice čuvaju Vas ili Vašeg omiljenog četvorotočkaša od preteranog sunca, kiše i snega. Nadstrešnice su potrebne svuda: iznad ulaznih vrata, kao nadstrešnice za automobile, kao autobuske stanice, kao nadstrešnice za bicikla…

Generalno gledano, nadstrešnice čija je osnovna uloga da zaštite ljude i njhova dobra od atmosferskih uticaja razlikuju se upravo po tome koje uticaje i u kojoj meri sprečavaju.

Ukoliko nam je prioritet samo zaštita od manje kiše i prljanja, recimo automobila, pokrivač nadstrešnice može biti leksan ili cerada. Ako želimo pravu „debelu“ hladovinu, onda je poliuretanski sendvič panel prava stvar. Sa 50mm poliuretanskog panela, dobro postavljena nadstrešnica u odnosu na sunce davaće efekat hladovine kao stari orah.Čelik kao najfleksibilniji materijal za izradu nadstrešnica nam, svojim odličnim osobinama, omogućava sledeće karakteristike nadstrešnica:

Sa kvalitetnom zaštitom čelične nadstrešnice su najtrajnije.

Velika krutost čelika, omogućava fine, tanke i prozračne strukture, vitke i posebno lepe za oko.

Arhitektonski gledano čelik nema granica:

  1. Sa kvalitetnom zaštitom čelične nadstrešnice su najtrajnije

  2. Velika krutost čelika, omogućava fine, tanke i prozračne strukture, vitke i posebno lepe za oko

  3. Čelik je, za razliku od drveta, otporan na sve vrste insekata

Nadstešnica za automobil se može koristiti i za privremeno odlaganje robe i stvari, ispod nje možete napraviti privremen letnjikovac. Primena je različita i zavisi od Vaših potreba, ali ko god da ima dvorište sigurno ima potrebu za nekom manjom ili većom nadstrešnicom.

Ono što je bitno da naglasimo: MI IMAMO SENDVIČ PANELE NA LAGERU i ne moramo da Vas ubeđujemo da je za Vas najbolji trapezni lim ili leksan, naprotiv, možda je u Vašem slučaju jedino sendvič panel logično rešenje. Pozovite 021 2100 103, 021 2100 104 ili 064 85 20 434 i poverite nam izradu nadstrešnice ispod koje ćete dugi niz godina pijuckati kafu ili čuvati Vaš automobil.

nadstresnica
Bukovac 2