Tobogani i penjalice

Tobogan sa merdevinama i kulom

Kula kombinovana sa toboganom i penjalicom je takođe veoma atraktivna. Konstrukcija i izrada elemenata  napravljena tako da se izbegnu bilo kakva provlačenja na kuli , ali kod ovog tipa potrebna je povećana pažnja roditelja ako je koriste mala deca do 5 godina zbog toga što kad silaze sa tobogana skreću  u zonu penjalice. Tobogan ima dodatno ojačanje pa ga mogu koristiti i deca teža od 50 kg.

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacijeYou Tube video

Kućica sa toboganom

Tobogane deca obožavaju. Uživaju dok se penju, a još više dok se spuštaju. I tako nebrojeno puta. Kućica za igru, tobogan,  lavirint, ksilofon, sve na jednom mestu. Kućica sa ogradom, krov od leksana, tobogan od čvrste plastike.

Boje koje se mogu birati u skladu sa zahtevom kupca, elementi u okviru kućice za zabavljanje se mogu kombinovati. Idealno za druženje, za vežbanje spretnosti, za razvijanje kreativnosti i muzikalnosti, a vreme provedeno u igri je nezamenljivo i neprocenjivo, zar ne?

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacijeYou Tube video

Penjalica poligon tip 02

Deca uživaju penjući se na što višu penjalicu. Roditelji, naravno, u takvim situacijama strepe pribojavajući se da se mališanima ne desi nešto nepredviđeno. U gradovima nije baš lako uvek naći neko zgodno stablo na koje bi se dete moglo popeti i tako razvijati svoju spretnost i samopouzdanje.Postoje penjalice koje bi im takvu zabavu mogle eventualno zameniti.Psiholozi kažu da su očevi češće spremniji da dete ohrabruju i podstiču u tim novim poduhvatima, a da su majke opreznije i bojažljivije, da ne kažemo da prosto zaobilaze penjalice ovakvog tipa. Stablo možda ima grane koje bi se mogle polomiti pa su zato manje sigurne, a penjalica, ako se održava i pravilno montira, treba da je maksimalno stabilna i čvrsta.Tako da, ukoliko je vreme za penjanje i želite da Vaš mališan bude hrabar, spretan i da bez oklevanja odgovori novom izazovu, povedite ga u igru!

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacijeYou Tube video

Penjalica poligon tip 02

Penjalica na kojoj se mališani mogu provlačiti, penjati, skrivati. Četiri strane ove penjalice su napravljene od čeličnih cevi savijenih i povezanih na različite načine, a peta strana je napravljena od drveta otvorima za pridržavanje. Ankerisanje se vrši u šest betonskih stopa, a penjalice su međusobno povezane i pričvšćene.Kombinacijom veselih boja stvara se kutak u kom će deca na relativno malim prostoru moći uživati penjući se i provlačeći se kroz mnogobrojne otvore i vežbati svoju brzinu i okretnost.

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacije

Penjalica poligon tip 03

Penjalica sa kosim stranama.  Ankerisanje se vrši u šest betonskih stopa, a segmenti penjalice su međusobno povezani i pričvšćeni. Jedan deo na penjalici je od armiranog kanapa, a ostali delovi su od čelika. Na jednom delu penjalice deca mogu proveriti svoju sposobnost penjanja, a na drugom delu jačati veštinu pomeranja uz pomoć ruku.

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacije

Penjalica kvadratna

Penjalica od čeličnih cevi.  Kombinacijom veselih boja stvara se kutak u kom će deca na relativno malim prostoru moći uživati penjući se i provlačeći se kroz mnogobrojne otvore i vežbati svoju brzinu i okretnost. Konstrukcija i izrada elemenata može se modifikovati u zavisnost od uzrasta. Penjalica može imati manje ili veće kvadrate ( kao primeri u  tehničkim specifikacijama)  što je u skladu sa standardom  SRPS EN 1176, visina penjalice je 1740mm.

Zahtev za ponuduTehničke specifikacije 1 ( veća)Tehničke specifikacije 2 (manja)

Penjalica most

Penjalica most  od čeličnih cevi. Penjalica most koju vole i devojčice i dečaci.  Vesele boje, stabilnost, kvalitetna izrada omogućiće uživanje u  penjanju, provlačenju, vežbanju  brzine i okretnosti. Konstrukcija i izrada elemenata može se modifikovati u zavisnosti od uzrasta i primenom standarda SRPS EN 1176.

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacije

Galerija slika