prod-children2

Deca uživaju penjući se na što višu penjalicu. Roditelji, naravno, u takvim situacijama strepe pribojavajući se da se mališanima ne desi nešto nepredviđeno. U gradovima nije baš lako uvek naći neko zgodno stablo na koje bi se dete moglo popeti i tako razvijati svoju spretnost i samopouzdanje.Postoje penjalice koje bi im takvu zabavu mogle eventualno zameniti.Psiholozi kažu da su očevi češće spremniji da dete ohrabruju i podstiču u tim novim poduhvatima, a da su majke opreznije i bojažljivije, da ne kažemo da prosto zaobilaze penjalice ovakvog tipa. Stablo možda ima grane koje bi se mogle polomiti pa su zato manje sigurne, a penjalica, ako se održava i pravilno montira, treba da je maksimalno stabilna i čvrsta.Tako da, ukoliko je vreme za penjanje i želite da Vaš mališan bude hrabar, spretan i da bez oklevanja odgovori novom izazovu, povedite ga u igru!

KatalogZahtev za ponudu
4

Penjalica na kojoj se mališani mogu provlačiti, penjati, skrivati. Četiri strane ove penjalice su napravljene od čeličnih cevi savijenih i povezanih na različite načine, a peta strana je napravljena od drveta otvorima za pridržavanje. Ankerisanje se vrši u šest betonskih stopa, a penjalice su međusobno povezane i pričvšćene.Kombinacijom veselih boja stvara se kutak u kom će deca na relativno malim prostoru moći uživati penjući se i provlačeći se kroz mnogobrojne otvore i vežbati svoju brzinu i okretnost.

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacije
tobogan

Kula kombinovana sa toboganom i penjalicom je takođe veoma atraktivna. Konstrukcija i izrada elemenata slična je kao kod prethodnog tipa ljuljaške, ali kod ovog tipa potrebna je povećana pažnja roditelja ako je koriste mala deca do 5 godina zbog toga što kad silaze sa tobogana skreću ulevo u zonu zamaha klackalice. Tobogan ima dodatno ojačanje pa ga mogu koristiti i deca teža od 50 kg.

KatalogZahtev za ponuduTehničke specifikacije

Galerija slika